Η φιλοσοφία μας…

Με μια ιστορία που μετράει έναν αιώνα το ΝΤΟΡΕ, εμβληματικό στέκι του Ηρακλείου, έχει αναγεννηθεί στον ίδιο χώρο που αποτελούσε σημείο συνάντησης, διασκέδασης και πολιτισμού των Ηρακλειωτών. Παρελθόν, παρόν και μέλλον… Οι παραδοσιακές γεύσεις μετεξελίσσονται και οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να γευτούν στα πιάτα τους τη μοντέρνα ελληνική και κρητική κουζίνα!

Το NTORE Gastronomy πρεσβεύει μια νέα ερμηνεία της ελληνικής & κρητικής γαστρονομίας που στόχο έχει να αναδείξει τις παραδοσιακές γεύσεις με τρόπο σύγχρονο και δημιουργικό. Το μενού μας είναι βασισμένο στην εντοπιότητα, την εποχικότητα και στην επιλογή αγνών και ποιοτικών πρώτων υλών επαναφέροντας στο τραπέζι όλη την αλήθεια της γεύσης.  Επιλεγμένα κρέατα, τυριά ντόπιων παραγωγών από τον πλούτο της Κρητικής παράδοσης, ψάρια φρέσκα από τις θάλασσες μας και μια κάβα που φιλοξενεί ξεχωριστές ποικιλίες οίνου από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Όλα τα αρτοποιήματα και γλυκά είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής μας από αγνά υλικά.

Μέσα από τις γαστρονομικές μας προτάσεις το φαγητό και ο οίνος  γίνονται ιεροτελεστία.  Κάθε πιάτο κρύβει μια ιστορία του τόπου μας, κάθε ποτήρι κρασί μεταφέρει τα αρώματα του ελληνικού αμπελώνα. 

Ας γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτό το μυσταγωγικό ταξίδι γευσιγνωσίας!