Γνωρίστε τον σεφ μας

Ο Γιάννης Κορνάρος είναι ο ειδικός στα τρόφιμα πίσω από τα αυθεντικά πιάτα που κάνουν το μενού μας τόσο ξεχωριστό. Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας σε φαγητό σε πολλά δημοφιλή εστιατόρια στην Κρήτη (συμπεριλαμβανομένων των "ALFREDO", "ΕΥ ΚΟΥΖΗΝ" και "Pepe Nero"). Τα τελευταία πέντε χρόνια της καριέρας του περνά την εμπειρία μαγειρικής και το πάθος του για νέες συνταγές στη νέα γενιά διδάσκοντας σε μια από τις πιο καθιερωμένες ιδιωτικές σχολές μαγειρικής στο Ηράκλειο.

Ο Ζαχαροπλάστης μας

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης ασχολείται από τα 18 του χρόνια με την ζαχαροπλαστική . Το 2016 αποδέχθηκε τη θέση του Επικεφαλής Σεφ Ζαχαροπλαστικής στο εστιατόριο Spondi (2 * Michelin) στην Αθήνα και βραβεύτηκε τον τίτλο του Καλύτερου Σεφ Ζαχαροπλαστικής το 2019 από τα Βραβεία FNL και του Σεφ Ζαχαροπλαστικής της Χρονιάς το 2020 από τους Gault & Millau Hellas.  Πλέον, προσφέρει μια ευρεία επιλογή υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων συμβούλων, κατάρτισης και καθοδήγησης επαγγελματιών και εστιατορίων. Ο Σπύρος είναι ένας από τους πρεσβευτές του Cacao Barry Chocolate, που μοιράζεται την αγάπη του για τη σοκολάτα σε όλο τον κόσμο.