Είναι μαγικό το πόσα μυστικά κρύβει μέσα του το κρασί! Όλα τα αρώματα της γης, οι ομορφιές της ζωής, τα συναισθήματα των ανθρώπων, μπορούν να χωρέσουν μέσα σε μία και μόνο φιάλη κρασιού!

Στο NTORE Gastronomy & Symposia, η προσέγγιση στο κρασί γίνεται με μυσταγωγία και απόλυτο σεβασμό στον πλούτο της γης και τον μόχθο κάθε παραγωγού. Εξαιρετικά επιλεγμένοι τοπικοί κι ελληνικοί οίνοι δημιουργούν έναν μοναδικό χάρτη στα πιο αξιόλογα μονοπάτια οινοπαραγωγής. Οίνοι από την Κρήτη τη Νεμέα και τη Θήβα, τη Σαντορίνη, τη Λήμνο, την Ήπειρο τη Νάουσα και τις 36 οινολογικές περιοχές της χώρας, δημιουργούν ένα πλήθος επιλογών σε μια διαδρομή γεμάτη ανακαλύψεις. 

Κάθε κρασί έχει τη δική του ιστορία! Γεύσεις, αρώματα, πολυπλοκότητα και χαρακτήρας, δημιουργούν εμπειρίες και συνδέουν απολαύσεις. Οι αισθήσεις σ’ αυτή τη γευστική και αρωματική εμπειρία λειτουργούν συμπληρωματικά. Η όσφρηση ενισχύει τη γεύση, τα αρώματα μετουσιώνονται σε εικόνες και το ταξίδι συνεχίζεται για έναν ακόμη προορισμό. Αφεθείτε λοιπόν στα αρώματα του κρασιού κι απολαύστε μία υπέροχη διαδρομή…