Το εστιατόριο NTORE GASTRONOMY βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 120 ατόμων,  αποτελεί το χώρο για ένα μυσταγωγικό ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις. 

Με γνώμονα την ανάδειξη του πλούτου της ελληνικής γης, φιλοξενεί πρώτες ύλες μικρών τοπικών παραγωγών, βιολογικά προϊόντα κι επιλεγμένες ελληνικές ποικιλίες, επαναφέροντας στο τραπέζι όλη την αλήθεια της γεύσης. Μέσα από τις γαστρονομικές του προτάσεις το φαγητό, ο οίνος κι η γεύση γίνονται ιεροτελεστία. 

Σε αυτό το ταξίδι αναζητήσεων η απόλαυση είναι απόλυτη και δημιουργικά διερευνητική.  Δική μας αποστολή είναι να αναδείξουμε την παράδοση, την Ελλάδα και τις γεύσεις της, μέσα από την προσωπική σας εμπειρία. Απολαύστε λοιπόν τις δικές σας στιγμές!

Ntore interior
Ntore Menu Ntore Wine List Ntore Breakfast Ntore Coffee Drinks

Το ΝΤΟRE αποτελεί έναν χώρο υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής στον οποίο η τέχνη είναι παρούσα. Στον χώρο του NTORE Gastronomy & Symposia, ο επισκέπτης μπορεί να κάνει ένα γαστρονομικό ταξίδι με συνταγές από όλη την Ελλάδα, αλλά και να θαυμάσει έργα τέχνης που έχουν την καλλιτεχνική υπογραφή του Έλληνα ζωγράφου Νίκου Βισκαδουράκη.

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιώντας όλες του τις αισθήσεις, παρατηρεί και αποτυπώνει στον καμβά του στιγμές από την καθημερινή ζωή όπως ο ίδιος τις έχει συλλάβει και προσπαθεί μέσα από τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες να τις επικοινωνήσει στους θεατές. Σκιαγραφεί επάλληλες φιγούρες από κάρβουνο ή μολύβι και τις πλέκει σε μια παλέτα χρωμάτων αποδίδοντας μια αρχιτεκτονική ισορροπία στα έργα του. Τα θέματα που επιλέγει δεν είναι προφανή. Σύμφωνα με τον ίδιο η τέχνη οφείλει να δίνει το περιθώριο στο θεατή να ξυπνήσει μέσα του μνήμες, να δώσει τις δικές του ερμηνείες και προεκτάσεις.